Treni

Mirë se Vini në
Hotel Dukagjini
Nje ikonë që në vitin 1956,Hotel Dukagjini është njohur gjithmonë si një nga Hotelet elitare në Kosovë.
Mirë se Vini në
Restaurant 22

Terrasa “Treni”

Terrasa e Trenit më me shumë se 200 ulëse, e kombinuar me freskinë e lumit Lumbardh me peisazhin e grykës së Rugovës është vend unik në Kosovë për momente familjare dhe shoqërore