Veranda

Mirë se Vini në
Hotel Dukagjini
Nje ikonë që në vitin 1956,Hotel Dukagjini është njohur gjithmonë si një nga Hotelet elitare në Kosovë.
Mirë se Vini në
Restaurant 22

Veranda

Një ambient me hapësirë të gjerë, vend ideal për një kafe buzë lumit. Ambient i rrethuar me xhama ku me transaprencë shihet qendra e qytetit bënë të mundshëm një takim të përsosur për familjarë, shoqëri nën përcielljën e muzikës së lehtë dhe atmosferës së këndshme që mbretëron në ambientet tona.