Salla e Bardhë

Mirë se Vini në
Hotel Dukagjini
Nje ikonë që në vitin 1956,Hotel Dukagjini është njohur gjithmonë si një nga Hotelet elitare në Kosovë.
Mirë se Vini në
Sallën e Bardhë

Salla e Bardhë

Salla e bardhë e tëra në ngjyrën e bardhë, ka një stil të sofistikuar me enterier, dekor dhe pamje nga qendra e qytetit. Kjo sallë posedon kapacitet deri në 100 përsona dhe është shumë e përshtatshme për seminare, takime pune dhe konferenca të nivelit të lartë. Kjo sallë gjithashtu ka të përfshirë sistemin audio/video të cilat mund të përfshihen në shërbim për organizimet tuaja. Rënditja e tavolinave mund të bëhet sipas kërkesës tuaj