Suita Deluxe Suite

Your Reservation
Check In
Nights
Check Out
Adults
Children

Suita Deluxe Suite

Start From€100.00 / Night
1 Single Bed
Yes
Yes
Yes

Dhomat Deluxe janë të madhësisë prej 38 metra katrorë dhe ofrojnë hapësirë të bollshme për rehati të mysafirit. Pajimet e dhomës janë nga materialet e cilësisë më të lartë për një hotel me 5 yje. Dhomat Deluxe përfshijnë banjën e pajisur me vaskë me masazh uji.
Dhomat Deluxe dyshe ofrojnë shtrat të madhësisë king (200*200 cm), ndërsa dhomat Deluxe teke ofrojnë shtretër tekë të madhësisë twin (120*200 cm).

Me pamje nga qyteti, lumi dhe pamja e Grykes së Rugoves ( Disa edhe me ballkon )
Përmban :
TV Plazma, Krevat extra sipas kërkeses, Divane, Krevat për Fëmije (sipas kërkeses), Aparat të KafesKomodin, Tharse Flokësh, Banjo konfort me tush, Minibar, Kasafort, Klimë.