Dhomat

Captions line here

Suita Standarde

1 King Bed
Yes
Yes
Yes
Standard Double & Twin Bedrooms janë të madhësisë prej 27 metra katrorë dhe ofrojnë të gjitha lehtësitë që priten në një hotel luksoz....
Check Details
Start From€55.00 / Night

Suita Deluxe Twin

2 Double Beds
Yes
Yes
Yes
Suita janë të madhësisë prej 35 metra katrorë dhe ofrojnë hapësirë të bollshme për rehati të mysafirit. Pajimet e dhomës janë...
Check Details
Start From€77.00 / Night

Suita Deluxe Suite

1 Single Bed
Yes
Yes
Yes
Dhomat Deluxe janë të madhësisë prej 38 metra katrorë dhe ofrojnë hapësirë të bollshme për rehati të mysafirit. Pajimet e dhomës janë nga...
Check Details
Start From€100.00 / Night

Suita Penthouse

1 King Beds
Yes
Yes
Yes
Penthouse Suite ofron mjedis me hapësirë të bollshme me madhësi mbresëlënëse prej 250 metra katrorë dhe ofron të gjitha lehtësitë dhe shërbimet që...
Check Details
Start From€300.00 / Night

Suita Presidenciale

1 King Bed
Yes
Yes
Yes
Suita Presidential ofron mjedis me hapësirë të bollshme me madhësi mbresëlënëse prej 250 metra katrorë dhe ofron të gjitha lehtësitë dhe shërbimet që...
Check Details
Start From€250.00 / Night
ShqipEnglish