Mirë se Vini në
Hotel Dukagjini
Nje ikonë që në vitin 1956,Hotel Dukagjini është njohur gjithmonë si një nga Hotelet elitare në Kosovë.
Mirë se Vini në
Restaurant 22

Shisha Premium

Vendosur brenda hotelit me dizajn modern dhe enterer. Ofron një përvojë të veçantë për të dashuruar dhe ndërkombëtarë ushqim, një vend i saktë për të shijuar një Shisha.