Mirë se Vini në
Hotel Dukagjini
Nje ikonë që në vitin 1956,Hotel Dukagjini është njohur gjithmonë si një nga Hotelet elitare në Kosovë.
Mirë se Vini në
Restaurant 22

Restaurant 22

Doni të provoni një lloj ushqimi të gatuar në mënyrë të vaçantë? Pse jo, Restaurant 22 ka një nivel të lartë të shërbimit, elegancë dhe stil që sjellë pranë jush gastronominë shqiptare dhe atë mesdhetare e cila karakterizon Hotelin tonë. Staf i trajnuar dhe shërbime cilësore bëjnë të kuptoni që ne përqafojmë frymën evropiane duke mos humbur vlerat e tradicionales si specifikë e historisë sonë shumvjeçare.