Takime dhe Konferenca

Page caption here
Mirë se Vini në
Hotel Dukagjini
Nje ikonë që në vitin 1956,Hotel Dukagjini është njohur gjithmonë si një nga Hotelet elitare në Kosovë.

Hotel Dukagjini ju ofron mundësi të shumta Për takime dhe konferenca

Me pesë salla të konferencave, Hotel Dukagjini është qendra më e madhe e vetme e konferencave në qytetin e Pejës me rrethinë. Destinacion përfekt për të mirëpritur: takimin, konferencen apo eventin tuaj. Sallat tona multifunksionale me hapësirë të mjaftueshme dhe të dizajnuara dhe arreduara me kujdes të veçantë ndaj detajeve që ju mundëson organizimin perfekt të çdo eventi me kapacitet deri 400 përsona.

DETAJE TË SALLAVE

Përveq që sallat mund të rregullohen sipas kërkesës tuaj, në të gjitha sallat përfshihen edhe këto shërbime:

Flipchart

(tabelë e bardhë)

Printerë

PC-Laptop

Zërim

(audio-spikerë)

Internet Wi-Fi

(wireless)

Projektor

(audio-video)

Gratis

( Stilolapsa dhe fletore )

PAJISJE EKSTRA

Për të ju bërë edhe më të lehtë organizimin tuaj, ne ju ofrojmë edhe shërbime ekstra për ta kompletuar kërkesën tuaj.

Mikrofona të konferencave

Pajisje të bashkëbisedimit

Shëndërroni biznesin tuaj në sukses të vërtetë

Për seminarët me akomodim, ofrojmë 67 dhoma të ndara në 4 kategori përfshirë pishinë, saunë, jacuzzi, fitnes dhe hamam..