Akomodimi

Hotel Dukagjini tash e një kohë të gjatë kujdeset për shumë musafirë të huaj e të vendit , zyrtarë , qeveritarë dhe përsonalitete të cilat kënaqen me faktin se Hoteli ynë ndonëse në qendër të qytetit prap se prap është intim dhe i qetë që garanton një gjum të rehatshëm të natës dhe një mjedis të sigurtë.

Duke përfshirë:

67 dhoma dhe suita për mysafirë të pajisura me të gjitha prekjet e shtëpisë, hoteli ynë është një oazë zbutëse mu në zemër të qytetit te Pejës.  Përfitoni nga ky gjallërim, si ngrënie dreke, darke në hapsira elegante dhe komforte, pishinë, takime të gjithëanshme, një SPA qendër dhe palestër, si dhe shpejtësi të lartë akcesi të internetit për të bërë qëndrimin tuaj më të lehtë. Mbase do të dëshironit të keni një pushim dhe të zgjoheni me një pamje më ndryshe mu në qendër të qytetit! Ju njoftojmë me pjesën akomoduese të hotelit.

KARAKTERISTIKAT E DHOMAVE
DHOMA STANDARDE

Pas një ditë të gjatë rehatia që dhomat dhe suitat plot hapësire ofrojnë është pikërisht ajo që ju nevojitet për tu qetësuar. 67 dhoma dhe Suita me stil, luks, teknologji, dhe pamje mahnitëse të qytetit të Pejës dhe Lumit.

 • TV sistem me 120 kanale
 • Wireless (Wi-Fi) falas
 • Kasafortë
 • Minibar
 • Jastekë filtri
 • Krevat të rehatëshem
 • Shtretër ekstra
 • Krevate për fëmije

Shiko më shumë detaje për dhomen

AKOMODIMI NË
DHOMA DYSHE

Dhomë me shtretër të ndarë, dhe hapësirë të mjaftueshme për akomodim të dy përsonave

Shiko më shumë detaje për dhomen

AKOMODIMI NË
DHOMË DE-LUXE

Përveq shtratit king size, dhoma De-Luxe ofron për ju edhe një sallon për qëndrim ditorë me tavolinë dhe kolltuqe qëndrimi

Shiko më shumë detaje për dhomen

AKOMODIMI NË DHOMË PRESIDENCIALE

Dhomë luksoze e rregulluar totalisht në ngjyrë të bardhë, ku që nga ndërtimi i hotelit nuk është n

 • Sallon për qëndrim ditorë
 • Ballkon me pamje nga gryka e Rugovës
 • Shtrat ekstra
 • Dy toalete

Shiko më shumë detaje për dhomen

ÇMIMET

Dhoma Standarde prej: 55€
Dhoma Dyshe prej: 77€
Dhoma De-Luxe prej: 100€
Dhoma Presidenciale prej: 250€
Dhoma Penthouse prej: 300€

AKOMODIMI NË DHOMË PENTHOUSE

Dhomë luksoze e rregulluar me stil druri dhe tullash që jep përshtypje të kombinuar antike dhe moderne njëkohesisht duke përshirë

 • Sallon për qëndrim ditorë
 • Ballkon me pamje nga gryka e Rugovës
 • Mini terasë
 • Saunë
 • Banak
 • Aparat për kafe

Shiko më shumë detaje për dhomen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *