Planifikoni me herët dasmën tuaj

Hotel Dukagjini - vend i përkryer për ditën me të lumtur të jetës suaj

Me lokacion në qendër të qytetit të Pejës dhe arkitekturë unike, në Hotel Dukagjini mund të shndërroni ëndrrat e juaja në realitet. Aty mund të gjeni sallën e përkryer të dasmave me kapacitet deri 500 persona.

Ofertë e pasur e menyve të begatshme nga kuzhiniere ndërkombëtare si dhe organizim profesional i ceremonisë martesore duke përfshirë edhe dekorimin, shërbimin profesional dhe mundësinë për seanca fotografimi.

Nxitoni dhe rezervoni dasmën tuaj dhe përjetoni magjinë që ofron Hotel Dukagjini.


Info për kontakt: Rezervimet bëhen në numrat 049766003 dhe 049766015 si dhe përmes email adresës: info@hoteldukagjini.com