Rezervimet

Shijoni mikepritjen e jashtezakonshme te nderthurur me rehatine perfekte ne Hotel Dukagjini!

Ne jemi të kënaqur që ju mirëpresim në hotelin tonë dhe shohim përpara për të ndarë të gjitha gjërat e mrekullueshme që ne mund t‘ju ofrojë. Teksa qendroni ne dhomat tona Standarte, Dhomat Deluxe, Suiten Presidenciale apo Suiten Penthouse ju do te shijoni standartet me te larta te rehatise dhe sherbimit.Gjeni Çmimet e Dhomave


Per rezervime, ju lutemi, kontaktoni Hotelin direkt!

Tel: +381 (0)38 77 11 77,
Fax: +381 (0)38 77 11 00,
Email: info@hoteldukagjini.com